ArtlineArtline merkitsee laadullaArtline on tuotemerkki, josta löytyy ratkaisu kaikkiin merkintä- ja kirjoitustarpeisiin. Laaja tuotevalikoima ja kirkkaat, loistavat värit lisäävät käyttömukavuutta ja mahdollistavat luovan työskentelyn. Artlinen tavoite on kehittää kirjoitusvälineitä, jotka ovat houkuttelevia ja mukavia käyttää.

Valikoimasta löytyy merkkaushuopakyniä erilaisilla kärkileveyksillä. Värivaihtoehtoja on useita. Merkkaushuopakynät soveltuvat useimmille materiaaleille kuten paperille, pahville, muoville, kumille ja metallille. Artlinen merkkaushuopakynien piirtojälki kuivuu nopeasti, pysyy ja ei haalistu. Väriaine on alkoholipohjainen liuotinväriaine, joka ei sisällä ksyleeniä.

Erikoishuopakyniä tarjoamme esim. CD-levyille, pakastamiseen, tekstiilimerkkaukseen jne. Askartelijalle Artline tarjoaa maali- ja kalligrafiakyniä sekä esim. lasille ja keramiikalle soveltuvia Multipen-huopakyniä.
Faber-Castell
Faber-Castell Arline-tuotemerkin valmistajalla Shachihatalla on ekologinen valmistusprosessi, jossa puhdistetaan ja käytetään uudelleen väriaineiden ainesosia sekä puhdistetaan valmistusprosessissa käytettyä vettä uudelleenkäyttöä varten. Valmistuksessa syntynyt muovi- ja metallijäte palautuu takaisin valmistusprosessiin raaka-aineeksi. Japanin tehdas pienentää valmistusprosessin aiheuttamia CO2-päästöjä tuottamalla tarvitsemansa energian itse omassa voimalaitoksessaan. Kokonaisuutena valmistusprosessi on ISO 14001-sertifioitu.

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan koko Artline-valikoimaamme. Haku- tai tarkennettu haku-toiminnolla sekä tuotenavigaation avulla pääset myös tuotteisiin (esim. huopakynät, kuitukärkikynät.)