DAHLE – VAHVA BRÄNDI, VAHVAA TEKNIIKKAA

Vuodesta 1930 on Dahle merkinnyt korkealuokkaisia ja ammattimaisia tuotteita. Pitkä kokemus, syvälle menevä alan tuntemus ja dynaaminen innovaatiokyky muodostavat perustan, jonka varassa syntyvät kestävät merkkituotteet, jotka tunnetaan maailmanlaajuisesti.

Dahle tarkoittaa samaa kuin turvallinen ja tehokas paperinleikkuri, luotettava paperintuhooja, tukevasti seisova lehtiötaulu, näppärät sakset ja kaikkia niitä asioita, jotka tekevät toimiston arkipäivästä mukavamman.

Laaja tuotevalikoima - Dahle tarjoaa niin esitys- kuin toimistotekniikan osalta monipuolisen ja laajan valikoiman laatutuotteita, jotka täyttävät tiukimmatkin vaatimukset ja auttavat vaativaa käyttäjää menestymään.
Tarkat leikkaukset joka kerta - Dahlen paperinleikkurit ovat paperinleikkureiden aatelia, jotka asettavat mitta-asteikon kaikille muille laitteille. Tyypillinen dahlensininen laite tarkoitaa turvallisuutta, mukavuutta, ehdotonta tarkkuutta ja parasta laatua. Tuotevalikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat tuotteet askarteluleikkureista suuriin ja vahvoihin nippuleikkureihin. Kaikki leikkurit täyttävät myös viralliset vaatimukset turvallisesta työpaikasta.

Silloin kun vaaditaan tarkkuutta, nopeutta tai luovuutta voivat niin ammattilaiset kuin askartelijatkin työpaikoilla, kouluissa tai kodeissa ottaa käyttöön Dahlen tuotteet. Valikoimaan kuuluvat korkealuokkaiset ja turvalliset paperinleikkurit, sakset ja veitset.
Ammattilaisille ammattimainen suoritustaso

Dahle paperintuhooja takaa aina käyttäjälleen sen turvallisuustason, minkä se lupaa. Kaikkiin käyttötarkoituksiin löytyy paras mahdollinen vaihtoehto, kotitoimistoista isojen yritysten suurille osastoille. Dahle tarjoaa tietoturvallisuutta kaikissa DIN 66399 –normin vaatimusluokissa, luotettavasti, varmasti ja hienovaraisesti.

Paperipalvelun verkkokaupasta löydät mm. seuraavat Dahle -tuotteet:

Alustapöydät, laminointilaitteet, turvaleikkurit, paperintuhoojat, rullaleikkausviivaimet, turvaleikkurit, nippuleikkurit, rullaleikkurit, pahviveitsen varaterät, lasersädeohjaimet turvaleikkureihin, askarteluleikkurit, lehtiötaulut, ilmanpuhdistimet, varaterät, tuhoojan silppusäkit, jatkoalustat turvaleikkureihin, kynänteroituskoneet, vaihtosuodattimet ilmanpuhdistimeen, lehtiötaulut, laminointilaitteet, valkotaulut, mattoveitset, kotitoimiston aloituspaketit, vaihtoteräsarjat, leikkausohjaimet turvaleikkuriin, taulupyyhkimet, askarteluveitset, tuhoojaöljyt paperintuhoojiin, tölkkiteroittimet, taulupyyhkimen vaihtohuovat, askartelusakset, valkotaulun puhdistusnesteet, paperisakset ja yleissakset.