FaberFaber-Castell-tuotemerkin historia ulottuu vuoteen 1761, jolloin Kaspar Faber valmisti ensimmäisen lyijykynän. Vuonna 1840 Lothar von Faber merkitsi kynät omalla nimellään ja julkaisi standardit kynien pituudelle, halkaisijalle ja lyijyn kovuuksille. Tästä voidaan katsoa alkaneen Faber-Castellin kehitys nykyiseksi maailmanlaajuisesti tunnetuksi kirjoitusvälinebrändiksi.

Nyt 250 vuotta ensimmäisten tuotteiden valmistamisen jälkeen, Faber-Castellin laaja valikoima kattaa kaikenlaiset kirjoitus- ja piirustusvälineet niin toimisto-, harrastus- kuin taiteilijakäyttöönkin. Kaikissa tuoteryhmissä suunnittelun ja tuotekehityksen pohjana ovat neljä Faber-Castell-tuotemerkin perusperiaatetta:

1. osaaminen ja perinne

2. ylivertainen laatu

3. innovatiivisuus ja luovuus

4. yhteiskunnallinen vastuu ja ympäristöystävällisyys
Faber-Castell
Faber-Castell Nämä neljä periaatetta ilmenevät jokaisessa Faber-Castell- tuotteessa ja sen valmistusprosessissa. Valikoimastamme löydät sopivia tuotteita kaikkiin käyttötarkoituksiin. Pienimpien käyttäjien tarpeeseen soveltuu parhaiten Playing and Learning-tuoteperheen värikynät, väriliidut ja askartelutarvikkeet. Toimistokäyttöön soveltuvat tuotteet ovat General Writing-tuoteperheeseen kuuluvia laadukkaita kirjoitusvälineitä ja merkintään soveltuvia huopa- ja korostuskyniä.

Vaativille käyttäjille Faber-Castell tarjoaa Creative Studio- ja Art&Graphic-tuoteperheiden alan ehdotonta kärkeä edustavia taiteilijatarvikkeita. Taiteilijatason käyttäjille soveltuvat Albrecht Duerer- ja Polycromos-tuotesarjat, joissa löytyy jopa 120 eri värisävyä.

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan koko Faber-Castell-valikoimaamme. Haku- tai tarkennettu haku-toiminnolla sekä tuotenavigaation avulla pääset myös tuotteisiin (esim. irtolyijykynät, värikynät jne.)