HermaHerma - tulostus- ja merkintätuotteet

Herman kohdalla asiakastyytyväisyys ei rajoitu pelkästään tuotteen laatuun. Tuoteominaisuuksien lisäksi lähtökohtana ovat käyttäjien tulostus- ja merkintätarpeet kokonaisuudessaan. Tuloksena on tuotteita, jotka ovat helppoja käyttää ja herättävät käyttäjäuskollisuutta ja luottamusta. Herma on jo yli sadan vuoden ajan pystynyt muuntamaan ideoita täydellisiksi ja loppuun kehitellyiksi tuotteiksi. Herma-tuotteet valmistetaan Saksassa, mutta puhuttaessa itseliimautuvista tuotteista Herman maine on maailmanlaajuinen.

Herman valikoimasta löydät sopivat tuotteet tulostamiseen, merkintään ja moneen muuhun käyttötarkoitukseen. Kaikkien tuotteiden tuotantoa ohjaavat ISO 9001 ja ISO 14001- laatu- ja ympäristöjärjestelmät. Herman tulostustarroilla on lisäksi PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification Schemes)- sertifiointi osoituksena raaka-aineen ympäristöystävällisestä tuotannosta ja alkuperästä. Herma-tuotteiden valmistuksessa käytetään kloriinitonta valkaisua, liuotinvapaita liimoja ja kierrätysmateriaalia pakkaamiseen.
Faber-Castell
Herma Sopivan Herma-tuotteen valinnassa Sinua auttaa Herman Label Scout ja tulostamisessa ilmainen Label Assistant Online-palvelu, jolla voit itse suunnitella ja tulostaa Herma-tarrasi.

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan koko Herma- valikoimaamme. Haku- tai tarkennettu haku-toiminnolla sekä tuotenavigaation avulla pääset myös tuotteisiin. (Super Print- tulostustarrat, merkintäetiketit)