Office DepotLaadukas Office Depot tuoteperhe toimiston arkeen


Paperipalvelu on Suomessa Office Depot business partneri, joka antaa meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme omalla merkillä tunnettujen valmistajien luotettavia, laadukkaita toimistotuotteita ja palveluja vaihtoehtona muille yleisesti tunnetuille kansainvälisille tuotemerkeille. Partnerina voimme näin ollen tarjota yhtenäisen tuotevalikoiman asiakkaillemme koko Euroopan alueella.

Office Depot on yksi maailman suurimmista toimistotarvikealan yrityksistä, toimien globaalisti yli 60:ssä maassa.  Sen osake on listattu NYSEssä ja se kuuluu Fortune 500 yrityksiin. Office Depotin liikevaihto on noin 9 miljardia euroa ja henkilökuntaa 39.000.

Valitessasi oman Office Depot- tai Exclusive tuoteperheen tuotteen teet hyvän valinnan. Saat hyvän vastineen maksamallesi hinnalle sekä tuotteen, joka varmasti täyttää toimistokäytön vaatimukset. Valikoimaa kehitetään ja laajennetaan jatkuvasti vastaamaan juuri Sinun tarpeitasi.

Koko oman tuotemerkin valikoimaan kuuluu tällä hetkellä runsaat 3000 nimikettä toimiston eri käyttötarpeisiin.

 

Office Depot
Tosiasioita Office Depot –tuotteista:
  • korkealuokkainen vaihtoehto tunnetuille merkkituotteille edulliseen hintaan mutta vähintään yhtä hyvää laatua
  • laaja valikoima valittavana
  • näiden toimistotarvikkeiden valmistajat täyttävät valmistuksessaan ja raaka-ainevalinnoissaan tiukat ympäristöystävällisyyteen tähtäävät vaatimukset
  • Office Depot – tuotteet ovat tilattavissa verkkokaupastamme, hakusanalla Office Depot löydät ne helpoiten.

 

Ympäristö on meille kaikille tärkeä

Newsweek aikakausilehti valitsi Office Depotin vihreimmäksi yritykseksi kolmantena vuonna peräjälkeen. Kaikista teollisuussektoreista Office Depot on yhdeksänneksi vihrein yritys koko Pohjois-Amerikassa.

 

Mikä tekee tuotteesta vihreän?

Valikoimassamme on viestilappuja, jotka on valmistettu 100 % kierrätetystä paperista ja joiden liima on vesipohjainen

  • Valikoimaan kuuluvat niin tavalliset keltaiset viestilaput kuin pastellivärisetkin viestilaput
  • Kaikki viestilappumme täyttävät tiukat laatuvaatimukset:
  • tarttumisominaisuudet, lapun irrottaminen ja uudelleen kiinnittäminen, kirjoitusmahdollisuus, paperin laatu

Korkkitaulumme on valmistettu 94 % kierrätetystä korkista ja niiden alumiinikehykset ovat valmistetut 40 % kierrätetystäalumiinista. Tauluja on saatavana kahden kokoisena, jotta ne täyttävät kaikki tarpeenne.

Emalipintaisia valkotauluja on kolmea eri kokoa, jokainen on valmistettu 40 % kierrätetystä materiaalista ja niitä tukee 40 % kierrätetystä alumiinista valmistetut kehykset.

 

Office Depot –värikasetit

Valikoimaan kuuluu yli 250 uudelleen valmistettua kasettia, jotka ovat nyt uusissa asiakasystävällisissä pakkauksissa. Pakkauksissa on värikoodit, jotka kertovat helposti tuotteiden yhteensopivuuden. Kasetit täyttävät tiukat laatu- ja ympäristövaatimukset*

*Laatu- ja ympäristösertifioinnit kuten ISO9001, 14001 ja Pohjoismainen ympäristö/Joutsenmerkki

 

Exclusive tuotteet

FORAY – yksinoikeudella Office Depotilla

Korkealuokkaiset kirjoitusvälineet ja muistikirjat

Tervetuloa tutustumaan uuden sukupolven Foray –muistikirjoihin. Tuotteet on suunniteltu täyttämään kaikki liike-elämän asettamat vaatimukset ja sen lisäksi niiden korkealuokkainen design lisää häivähdyksen tyyliä kaikkeen kirjoittamaasi. Sidotuissa muistikirjoissa on laadukas norsunluunvärinen paperi hyvin suojaavissa pehmeissä tai kovissa kansissa. Kannet ovat tyylikkään mustat ja nahanomaiset ja luovat tyylikkään ja viimeistellyn vaikutelman.

Lisäominaisuuksina esimerkiksi etukannen käyntikorttipidike, takakannen tasku omille asiapapereille, satiiniset sivunmerkitsijät, joustava kannen pidike ja kynän pidike tekevät näistä muistikirjoista täydellisen kumppanin päivittäiseen käyttöön.

Muistikirjat ovat saatavilla A5 ja A4 –kokoisina, viivoitettuina tai ruudutettuina.

 

ATIVA – yksinoikeudella Office Depotilla 

Kattava valikoima hiiriä, laskimia ja paristoja.