Brändäämö

Oli kyseessä personoidut paperituotteet, yritys-, mainos- tai henkilöstölahjat, saatte kaiken saman katon alta – ideoinnin, suunnittelun, tuotannon sekä logistiikan.

Paperipalvelu jo nimensäkin puolesta kertoo toimintamme alkumetreistä. Vuodesta 1948 olemme toimittaneet paperia suomalaisille yrityksille, välillä painoimme logo-merkattuja käärepapereita myös itse. Paperipalvelu on jatkanut perinnettä personoitujen tuotteiden suunnittelijana sekä toimittajana.

Brändäämö-palvelumme lähtökohtana on ymmärtää asiakkaan brändi, tarpeet ja kohderyhmät, eli mitä tuotteilla halutaan viestiä. Laajimmillaan yhteistyömme tarjoaa verkkokaupasta tilattavan brändituotteiden kokonaisvalikoiman. Näin voimme taata kustannustehokkaan ja toimivan ratkaisun jakeluteineen. Palvelemme myös yksittäistilausten sekä erilaisten kampanjakokonaisuuksien suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Parhaimmillaan brändituote on käytössä päivittäin ja muistuttaa antajastaan pitkään. Mitä sinun yrityksesi haluaa viestiä?

Logistiikkapalvelut

Paperipalvelu on tarjonnut logistiikkapalvelua pääkaupunkiseudulla jo 70 vuotta. Palvelulla ei ole ollut erillistä nimeä – se on ollut osa palvelukonseptiamme alusta saakka.

Logistiikkapalvelua on laajennettu kuljetuksesta ja varastoinnista asiakaskohtaisiin lisäpalveluihin, joita ovat mm. asiakkaidemme markkinointimateriaalin tuotanto, varastointi ja tapahtumahallinta.

Yritystapahtumien ja markkinointimateriaalien tuotanto, varastointi sekä hallinta ovat meille ihana lisäys logistiikkapalvelu repertuaarissamme.

Monet Brändäämö-asiakkaamme markkinointimateriaalit säilytetään varastossamme ja tapahtuman tullen kasaamme asiakkaan ennakkotilauksesta tuotteet ja tapahtuman tarvikkeet, kyyditsemme ne paikanpäälle, kokoamme esim. messuständin paikalleen ja tulemme purkamaan sen tapahtuman päätyttyä. Tavarat palautuvat purun jälkeen takaisin varastoomme ja sieltä ne ovat taas tilattavissa eteenpäin. Logistiikan ja tuotteiden hallinta sekä koordinaatio asiakkaan kanssa ovat tämän palvelun ydintä.

Henkilökohtainen palvelu ja asiakkaan erityistoiveet huomioiden kuljettajamme ovat erityinen lenkki koko palveluketjussamme. Tuomme tilatut tuotteet yhteen paikkaan tai puramme tilauksen erityistoiveiden mukaan vaikka kerroksiin tai eri pisteisiin.

Täyttöpalvelu

Täyttöpalvelulla voimme tarjota asiakkaillemme aikaa ja lisää resursseja omaan ydinliiketoimintaan. Täyttöpalvelu on tarkoitettu yrityksille sekä julkisen sektorin asiakkaille, jotka haluavat helpottaa toimistotarvikehankintoja ja vapauttaa resursseja omaan tuottavaan toimintaansa.

Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme aina parasta jokaiseen tarpeeseen ja vapauttaa ydintyön tekemiseen tarvittavaa aikaa oikeilla tarvikkeilla ja palveluilla. Se onnistuu yhdessä tutustumalla ja perehtymällä millaista työtä ja lisäarvoa asiakkaamme haluavat omassa liiketoiminnassaan toteuttaa Täyttöpalvelun keskeinen tavoite on asiakkaan tarvikkeiden hankintaprosessin sekä koko logistisen jakelutien tehokkuuden parantaminen.

Palvelun avulla asiakas saa optimoitua tilaus-, toimitus- ja laskutustapahtumat sekä minimoitua hankinnan kokonaiskustannuksia. Palvelun avulla asiakas varmistaa tehokkaan ja toimivan toimistotarvikehuollon sekä yhtenäisten toimintatapojen käyttöönoton. Täyttöpalvelun asiakkaalla on aina oikeat tarkoituksen mukaiset ja sovitut tuotteet saatavilla ilman hankalia tilausrutiineja.

Täyttöpalvelu käytännössä:

  1. Tarvekartoitus: Edustajamme kartoittaa yhteistyössä kanssasi tuotteiston, joka sisällytetään täyttöpalveluun. Samalla sovitaan tarkastus- ja täydennysrytmistä ja muista toiminta- tavoista kuten esim. kulkemisesta kiinteistössä jne.
  2. Varaston perustaminen: Laitamme varastonne järjestykseen ja nimiöimme hyllyjen reunukset viivakoodein, siten että jokaisella tuotteella on oma, merkitty paikkansa.
  3. Varaston hoito: Täyttöpalvelutiimimme käy sovitussa aikataulussa tarkastamassa puutteet, joiden perusteella tehdään täydennystoimitus.
  4. Toimitukset: Toimitamme tuotteet hyllyyn ja pidämme varaston järjestyksessä. Huolehdimme pakkausjätteistä ja esim. tyhjien värikasettien kierrätyksestä. Jokaisesta täydennystoimituksesta saat lähetyslistan, josta näet toimituksen sisällön.
  5. Laskutus: Tästä kaikesta saat vain yhden koontilaskun kuukaudessa, tavaroiden saatavuus paranee ja kiertonopeus kasvaa. Täyttöpalvelusta ei myöskään aiheudu lisä- kustannuksia verrattuna perinteisiin toimintamalleihin.

PP Shoppi

Mistä löytyy lisää kopiopaperia? Teipit, sakset, nitojat, niitit, liittimet, kopiopaperit, värikasetit, mapit, kansiot, lomakkeet, kirjekuoret järjestykseen uudella silmiä hivelevällä tavalla. Meiltä nämä työpaikkatarvikkeet löytyvät Toimistotarviketaivaasta.

Onko yrityksessäsi käytössä hyllypiste, joka kaipaa uudistusta ja houkuttelisi kadonneen kynänmetsästäjät etsimään tarvittavat tuotteet itse? Vai puuttuuko kyseinen tarviketaivas teiltä vielä kokonaan?

Paperipalvelu suunnittelee lattiasta kattoon koko huoneen valmiiksi: Lattia- ja seinätarrat, tapetit, kalusteet, katto ja valaistus. Toteutamme sopivimman ratkaisun yhdessä asiakkaan kanssa, asiakkaan toiveiden mukaan. Valitsemme käytännöllisimmät vaihtoehdot toteutukseen yhdessä sovitun budjetin mukaisesti.

Haluatko että hyllytyspiste suunnitellaan teidän värityksen ja muun graafisen ohjeistuksen mukaan, vai voisiko se näyttää jolyain ihan muulta?

Sopisiko teille viidakko, avaruus, tähtitaivas, katukuva, metsämaisema vai satulinna? Vain mielikuvitus on rajana.

Mikä saa sinut hyvälle tuulelle?

Back to top