Toimisto

Toimisto on täynnä erilaisia laitteita ja tarvikkeita, jotta toimistoelämämme olisi onnellisempaa ja sujuvampaa. Usein toimistotarvikkeiden tärkeyden huomaa vasta, kun ne ovat loppuneet. Niistä voi kuitenkin syntyä paljon iloa toimistoon. Esitetelineet, kynäpurkit, käyntikorttikotelot ja säilytyslaatikot pitävät järjestystä yllä työpöydällä ja toimistossa. Värikkäät kynät, pyyhekumit, sakset ja nitojat taas piristävät päivää. Askartelutarvikkeet inspiroivat kouluissa, kerhoissa tai aikuisten leikkimielisissä tiimitöissä. Löydä taiteilijatarvikkeet aloitteleville tai kokeneemmillekin taiteilijoille tilanteeseen kuin tilanteeseen – esimerkiksi aikuisten värityskirjat tarjoavat mahdollisuuden rauhoittua ja rentoutua keskellä stressaavaa työpäivää.

Kiinteistö + Kahvio

Kiinteistön yleisen viihtyvyyden lisääminen vaikuttaa positiivisesti yrityksestä muodostuvaan mielikuvaan sekä sisäisesti että ulkoisesti. Siistit, tyylikkäät ja hyvin varustetut yritystilat luovat myönteistä vaikutelmaa yrityksestä. Viihtyisä ja miellyttävä ympäristö voi edesauttaa myös työn tuottavuutta. Me helpotamme kiinteistösi ylläpitoa tarjoamalla mahdollisuuden keskittää kaikki hankinnat yhdestä paikasta – hygieniatuotteista siivoustuotteisiin, kahvion tarvikkeisiin ja aina toimistokalusteisiin asti. Kahvin tuoksu, raikkaat juomat ja pienet naposteltavat kokouksen tai työpäivän lomassa ilahduttavat meitä kaikkia ja antavat energiaa vaikkapa neuvotteluun.

Työ & Hyvinvointi

Vietämme päivästämme keskimäärin 8 tuntia työpöydän ääressä. Siksi kannattaa pitää huolta parhaimmasta työvälineestä – sinusta itsestäsi. Hiirikäsi- ja selkäongelmat aiheuttavat usein sairauspoissaoloja, joita voidaan kuitenkin ennaltaehkäistä oikeilla valinnoilla. Ergonomisten tietokonehiirien, hiiriohjaimien ja näppäimistöjen käytöllä voi ehkäistä hiirikäden syntyä tai hartioiden jumiutumista, tai selkäongelmiin kannattaa etsiä ratkaisua vaihtamalla istuma-asento välillä seisoma-asentoon sähköpöydän avulla. Myös työpistematot ovat kätevä tapa helpottaa seisomista ja seisomisen tuottamaa painetta. Aktivointilaudat tuovat virikettä päivään, ja samalla lihakset aktivoituvat ja kiittävät. Työpisteellä pitäisi olla hyvä olo, ja miksipä et tekisi työnteosta vähän hauskempaa esimerkiksi tällaisella koko kehoa aktivoivalla ja corea kehittävällä laudalla?
Treeni ja työnteko – kaksi kärpästä yhdellä iskulla ☺

Turvallisuus

Otamme turvallisuutesi sekä tietoturvallisuuden tosissamme ja haluamme auttaa niin työpäivän kuin arkesi sujuvuudessa. Turvallisen ja viihtyisän kiinteistön edistämiseksi tarjoamme useita erilaisia tuotteita. Ensiapuasemat, -kaapit ja -laukut takaavat nopean saavutettavuuden tapaturman sattuessa, henkilökohtaiset suojaimet ennaltaehkäisevät vakavampia vammoja ja tekevät työnteosta turvallista. Defibrillaattori auttaa sinua ensiavun aloittamisessa ja voi olla ratkaiseva tekijä kriittisellä hetkellä. Työturvallisuuteen yhdistyy myös tietoturva. Näytönsuojat ylläpitävät yksityisyyttä vaikka kollega seisoisi aivan vieressäsi, pin-koodatut muistikortit takaavat, että salaiset asiakirjat eivät pääse vääriin käsiin, ja tuhoojat varmistavat GDPR-säännösten mukaisen asiakirjojen tuhoamisen.

Brändäämö

Kokonaisvaltainen yrityksen brändin, viestien ja arvojen tulkitsija – sitä olemme Brändäämössä. Tylsältäkin kuulostava liikelahja, voi olla ikimuistoinen, iloa tuova ja juuri saajansa näköinen. Siihen pyrimme! Yhdessä sovitut tavoitteet, joista syntyy tarpeet. Suunnittelemme juuri asiakkaalle sopivan valikoiman, joka voi sisältää yhtä tai kaikkia eri tyyppisiä muistamisia asiakkaan sidosryhmiin.

Se voi olla räätälöityjä tuotteita, yrityksen eri tarpeeseen liikelahjoja, HR-muistamisia tai vaikka pieniä jakotuotteita. Huolehdimme kokonaisvaltaisesta suunnittelusta, prosesseista ja logistiikasta. Tarjoamme myös verkkokaupan, josta voit tilata vain teille suunniteltuja mutta myös kaikille avoimia tuotteita varastostamme suoraan ostoskoriin poimittavaksi nopeisiin ja yllättäviin tilanteisiin.

Kauniit sisustus- ja designesineet voivat olla ilon lähde toimistossa tai ikimuistoinen lahja kollegalle. Tai muista asiakasta juuri hänelle sopivalla, persoonallisella liikelahjalla – tyylikäs rannekello, retkeilysetti, luksuslakanat, vastuullinen kotimainen designtuote tai vaikka laadukas matkalaukku. Laajenna yrityksesi ilmettä erilaisiin painotuotteisiin kuten kirjekuoriin, teippeihin, tarroihin, kyniin ja kustomoituihin jakotuotteisiin. Yksittäiset tapahtumat, laajempi

Haasta meidät – Brändäämö ottaa aina haasteen vastaan!

Back to top