Yritys

Suomalainen perheyritys 70-vuotta

Suomalainen perheyritys 70-vuotta

Tänä vuonna perheyrityksemme on työskennellyt onnellisen toimistoelämän eteen 70 vuotta. 2010-luvulla onnellinen työympäristö koostuu erilaisista asioista kuin kymmenen tai kaksikymmentä vuotta sitten, ja tulevaisuudessa asiakkaidemme yksilölliset tarpeet ovat erilaisia kuin tänään. Niihin vastaaminen edellyttää edelläkävijän asennetta.

Onnellinen työelämä ei synny yksin. Onneksemme tavoitteemme eteen on kanssamme työskentelemässä paitsi erinomainen henkilökunta, myös vahva joukko ammattitaitoisia kumppaneita. He tuottavat meidän työskentelyymme onnellisuutta ja energiaa, joita haluamme jakaa eteenpäin asiakkaillemme. Tervetuloa tutustumaan onnellisen työelämän tekijöihin!

Onnellisen työelämän elementit – samasta paikasta!

Jo pitkään olemme tarjonneet paljon muutakin kuin toimistotarvikkeita. Laajennamme jatkuvasti muuttuvien tarpeiden mukana valikoimaamme niin, että asiakas saa saman katon alta kaiken toimistoon tarvitsemansa – yhdellä toimituksella ja laskulla.

Valikoimamme kasvaa jatkuvasti ja laajenee yhä uusiin arkea parantaviin tuoteryhmiin. Perinteisten toimistotarvikkeiden lisäksi meiltä saa esimerkiksi siivous- ja hygieniatuotteita, liike- ja mainoslahjoja, ensiapu- tarvikkeita sekä kahvio- ja hyvinvointituotteita.

Työelämän arkea helpottamaan olemme lisänneet palveluita, jotka tukevat tuotetarjoamaamme ja luovat asiakkaan arkeen aikaa sekä resursseja, jolloin keskittyminen omaan ydinosaamiseen lisääntyy, toivottavasti tämä lisää myös onnellisuutta.

Jatkamme eteenpäin samalla hyväksi havaitulla reseptillä: perinteitä kunnioittaen mutta samalla rohkeasti uudistuen, tavoitteenamme palvella yhä paremmin. Me haluamme saada asiakkaamme hyvälle tuulelle myös seuraavien 70 vuoden ajan!

Perustettu 23.7.1948

Perustajat
Elis Harmela
Sylvi Harmela
Omistajat
Anne Harmela
Juhani Koskimo
Jere Koskimo
Pyry Koskimo
Anu Lehikoinen
Samu Rännäli
Tiia Rännäli
Tuomo Rännäli
Jatta Vainio
Hallitus
Pyry Koskimo, puheenjohtaja
Tuomo Rännäli
Tiia Rännäli
Samu Rännäli
Jere Koskimo
Jatta Vainio
Back to top